luni, 28 martie 2011

Aripioare picante Buffalo cu sos de branza cu mucegai







Ingrediente:
4 linguri de unt
3 linguri sos Tabasco
1 lingurita otet alb
10 aripioare
sare, piper, oregano, boia dulce, boia uite, faina
ulei pt prajit

Pentru sosul de branza:
100 g branza cu mucegai
150 ml iaurt
150 ml smantana
3 catei usturoi
1 lingurita boia dulce

Pentru sosul de branza se amesteca toate ingredientele cu un varf de sare si se lasa la rece.
Se topest intr-o cratita pt sos untul, sosul iute si otetul si se lasa deoparte.
Se taie aripioarele in jumatate si se dau printr-un amestec din faina, boia iute, boia dulce, oregano, sare si piper. Se incalzesc 4 linguri de ulei intr-o tigaie mare si se prajesc aripioarele , amestecand frecvent, pana devin rumene pe toate partile. Cand sunt gata, se rastoarna intr-un vas, se toarna sosul picant peste ele si se amesteca. Se servesc cu sosul de branza si tulpini de celery.
Warning: it's hot!!!
Reteta este din Good Food, Martie 2010, cu cateva schimbari

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu